M den Oudsten Buigwerken

Buigen, snijden en zetten van staal.

M den Oudsten Buigwerken is gespecialiseerd in lasersnijden, plasmasnijden, zetten, plaatwalsen, profielwalsen en het knippen van staal en non ferro metaal. Sinds de oprichting van M. den Oudsten Buigwerken in 1993 zijn we continue bezig met het uitbreiden, verbeteren en moderniseren van ons bedrijf.

Het resultaat is een gezond bedrijf dat zich ronduit kan meten met de meest geavanceerde en leidende bedrijven in Europa op het gebied van plaatbewerking. Het machinepark en onze gespecialiseerde vakmensen zorgen ervoor dat wij snel, flexibel en vakkundig kunnen produceren.

Onze organisatie is speciaal ingericht op de speerpunten kwaliteit, flexibiliteit en snelheid. Wij zorgen ervoor dat de lijnen naar de productie kort zijn en hebben een grote voorraad standaard platen, met als gevolg dat na opdrachtbevestiging het uitlevering van bewerkte producten doorgaans 5 werkdagen in beslag neemt.

Ons bedrijf ligt centraal in Nederland op industrieterrein Remmerden te Rhenen. Wij hebben ons in de afgelopen jaren bewezen als een betrouwbare leverancier voor diverse bedrijven in onder andere de apparaten –en machinebouw, staal –en constructiebouw, transport en trailerbouw, jacht –en scheepbouw en weg – en waterbouw.

Kortom M. den Oudsten Buigwerken B.V. is uw ideale partner voor het buigen, snijden en zetten van staal en non ferro metaal.

M den Oudsten Buigwerken
M den Oudsten Buigwerken
Remmerden 2
3910 AA Rhenen

Telefoon: 0317 - 61 66 46
E-mail: info@mdenoudsten.nl
Website: mdenoudsten.nl

Wijziging doorgeven?

Leden van de Bedrijvenkring Rhenen: