Gepubliceerd op: dinsdag 3 september 2019 - 08.14 uur

Uitnodiging voor startbijeenkomst Honk1 “Pop-up store Energietechniek”

Beste ondernemer in Regio Foodvalley,

Als ondernemer met een technisch bedrijf weet u als geen ander dat er veel technisch talent in de regio is, maar dat deze lastig te vinden en te binden zijn aan uw onderneming. De Parels Compagnie lanceert daarvoor, in opdracht van de provincie Gelderland, Honk1 ‘pop-up store Energietechniek’.


In deze unieke pop-up store worden talenten voor de energietransitie gescout. In november 2019 opent de pop-up store haar deuren in Regio Foodvalley, in Ede. Vanuit de programma’s Werkgelegenheid en Energietransitie wordt dit initiatief actief en van harte ondersteund!


Honk1 Energietechniek brengt talent en techniek samen
De pop-up store Energietechniek is een laagdrempelig initiatief dat u als ondernemer helpt bij het vinden van nieuwe talenten. De talentscouts verkennen en ontdekken talenten van de bezoekers. In Honk1 kijken we niet naar CV, maar kijken we samen met de bezoeker wat past en wat zijn/haar talenten zijn. Het doel is om zowel  werkzoekenden als zij-instromers te vinden die bij werkgevers in de Regio Foodvalley aan de slag kunnen om de energietransitie te ondersteunen.

Bezoekers die soms direct inzetbaar zijn, soms nog een opleiding nodig hebben. Voor de laatste groep verzorgt Honk1 tevens de aansluiting met onderwijs, UWV, WSP en gemeente(n).

Denk op 10 september mee over de pop-upstore
We hebben u als ondernemer nodig om de pop-up store tot een succes te maken. Daarom organiseren we op 10 september een startbijeenkomst. De Parels Compagnie presenteert het concept Honk1 en neemt u mee in de opzet en werking van de pop-up store met als doel geschikte technische kandidaten voor uw onderneming te scouten.
Meld u aan voor de bijeenkomst Wilt u meedenken en meedoen aan Honk1 in Ede? Kom dan 10 september van 17.00 tot 18:30 uur naar het Technova College, Bovenbuurtweg 7 in Ede. Aanmelden vóór 7 september via [email protected] ovv uw naam, bedrijfsnaam en contactgegevens.


Heeft u nog vragen over dit initiatief?
Neem een kijkje op onze website: https://www.deparelscompagnie.nl/honk1/, of neem contact op:

Leden van de Bedrijvenkring Rhenen: