De Thijmse Berg

Rustig en veelzijdig vakantiepark.

Op een unieke plek, midden in het bos en aan de rand van de Grebbelinie en de Veluwe en ook nog dichtbij gezellig dorpen als Rhenen en Veenendaal ligt ons mooie, rustige en veelzijdige vakantiepark. Veelzijdig, omdat we u veel te bieden hebben voor een heerlijke vakantie op de Utrechtse Heuvelrug!

Onze Comfort Outdoor Cottages, Family Cottages en luxe Brons chalets bieden de ideale mogelijkheid voor een ontspannen verblijf, maar ook voor uw eigen vakantiewoning bent u bij ons op de juiste plek.

Wij helpen en adviseren u graag als u wilt gaan investeren in een eigen luxe vakantiewoning op onze toplocatie. Of u nu zelf een tweede huis wilt gebruiken of op zoek bent naar een solide investering, wij denken graag met u mee en luisteren naar uw persoonlijke wensen. We bieden op maat gemaakte vakantiewoningen die een bijzonder niveau van luxe en comfort bieden. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om deze vakantiewoning via ons te verhuren tegen uitstekende condities.

De Thijmse Berg is een familiebedrijf. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel en wij vinden het belangrijk dat u zich echt thuis voelt bij ons!

De Thijmse Berg
De Thijmse Berg
Nieuwe Veenendaalseweg 229-231
3911 MJ Rhenen

Telefoon: 0317 - 612 384
E-mail: [email protected]
Website: thijmseberg.nl
Social Media:
              

Wijziging doorgeven?

Leden van de Bedrijvenkring Rhenen: