Bent u nog geen lid van de Bedrijvenkring Rhenen?

Word lid en kom in contact met meer dan 150 andere Rhenense ondernemers

Met een lidmaatschap van de Bedrijvenkring Rhenen komt u in contact met vele lokale ondernemers, vergroot u uw kennis en bent u betrokken bij beslissingen die van invloed kunnen zijn op uw ondernemerschap in onze regio. Voor slechts € 350,- per jaar bent u lid.

De Bedrijvenkring Rhenen is een betrokken groep ondernemers (eenmanszaken, maatschappen en vennootschappen) die gevestigd zijn in Rhenen, Elst of Achterberg. Het kan ook zijn dat de ondernemer uit onze regio komt en zijn bedrijf elders heeft.

Wij organiseren tal van leuke en informatieve bijeenkomsten, waar u als lid van harte welkom bent. Deze bijeenkomsten hebben steeds weer een andere invulling maar altijd als doel: kennis vergroten, betrokkenheid onderling te bevorderen en deelgenoot zijn van beslissingen die u als ondernemer aangaan.

Wilt u lid worden of wilt u meer informatie ontvangen, of wilt u een keer vrijblijvend kennismaken, dan bent u uiteraard van harte welkom. Stuur dan een e-mail naar ledenwerving@bedrijvenkringrhenen.nl, dan nemen wij contact met u op.

Leden van de Bedrijvenkring Rhenen: