Word lid van de Bedrijvenkring Rhenen!

Kom in contact met meer dan 150 ondernemers uit Rhenen.

Door lid te worden de Bedrijvenkring Rhenen wordt het zeer eenvoudig om je zakelijke netwerk uit te breiden, je kennis te vergroten en bent wordt je betrokken bij beslissingen die van invloed kunnen zijn op je ondernemerschap in onze regio. Het lidmaatschap kost slechts € 350,- per jaar (excl. BTW).

De Bedrijvenkring Rhenen is een betrokken groep ondernemers (eenmanszaken, maatschappen en vennootschappen) die gevestigd zijn in Rhenen, Elst of Achterberg. Het kan ook zijn dat de ondernemer uit onze regio komt en zijn bedrijf elders heeft.

Wij organiseren jaarlijks maximaal 10 interessante, leuke of informatieve bijeenkomsten. Leden zijn van harte welkom op alle bijeenkomsten. Deze bijeenkomsten hebben steeds een andere invulling met altijd als doel: kennis vergroten, betrokkenheid onderling te bevorderen en deelgenoot zijn van beslissingen die ondernemers aangaan.

Tevens krijgt je bedrijf een mooie vermelding op deze website, zodat je bedrijf weer wat meer bekendheid krijgt.

Wilt je direct lid worden? Vul dan onderstaand formulier in en druk op de aanmeldknop.

Aanmeldformulier


  Bedrijfsgegevens

  Gegevens 1ste contactpersoon

  Geslacht

  Gegevens 2de contactpersoon

  Geslacht

  Wil je eerst meer informatie ontvangen of een keer vrijblijvend kennismaken, dan kan dat uiteraard ook. Stuur dan een email naar ledenwerving@bedrijvenkringrhenen.nl, Er zal dan zo spoedig mogelijk contact opgenomen worden.

   

   

   

  Leden van de Bedrijvenkring Rhenen: