Word lid van de Bedrijvenkring Rhenen!

Kom in contact met meer dan 150 ondernemers uit Rhenen.

Door lid te worden de Bedrijvenkring Rhenen wordt het zeer eenvoudig om je zakelijke netwerk uit te breiden, je kennis te vergroten en bent wordt je betrokken bij beslissingen die van invloed kunnen zijn op je ondernemerschap in onze regio. Het lidmaatschap kost slechts € 350,- per jaar (excl. BTW).

De Bedrijvenkring Rhenen is een betrokken groep ondernemers (éénmanszaken, maatschappen en vennootschappen) die gevestigd zijn in Rhenen, Elst of Achterberg. Het kan ook zijn dat de ondernemer uit onze regio komt en zijn bedrijf elders heeft.

Wij organiseren jaarlijks maximaal 10 interessante, leuke of informatieve bijeenkomsten. Leden zijn van harte welkom op alle bijeenkomsten. Deze bijeenkomsten hebben steeds een andere invulling met altijd als doel: kennis vergroten, betrokkenheid onderling te bevorderen en deelgenoot zijn van beslissingen die ondernemers aangaan.

Wilt je lid worden, meer informatie ontvangen of een keer vrijblijvend kennismaken, dan bent je uiteraard van harte welkom. Stuur een email naar ledenwerving@bedrijvenkringrhenen.nl, Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Leden van de Bedrijvenkring Rhenen: