St. HulpMaatje Rhenen

We helpen mensen zonder baan, of mensen die van baan willen wisselen bij het vinden van werk of passend vrijwilligerswerk

Jobhulpmaatje Rhenen is opgericht in 2019. Wij zijn uniek in onze holistische aanpak, waarbij de persoon centraal staat. Waar door andere instanties vooral zakelijk wordt gekeken naar hoe een werkloze weer werk kan vinden, richt JobHulpMaatje zich op de gedachte: Wie ben jij, wat kan jij en wat wil je nou écht?

Het idee is dat we door aandacht te geven en met kennis van zaken mensen te begeleiden deze weer een gevoel van eigenwaarde geven, perspectief of werk of vrijwilligerswerk en daarmee een kans om op een andere manier deel te nemen aan de maatschappij. JobHulpMaatje werkt ook aanvullend op bestaande werkbegeleiding- en re-integratietrajecten. We werken met goed opgeleide vrijwilligers, de Maatjes, die allen gecertificeerd worden door de landelijke organisatie Jobhulpmaatje.nl De coördinatoren hebben een professionele achtergrond in begeleiding van mensen naar werk of in de maatschappelijke dienstverlening. Ook zij worden regelmatig bijgeschoold. We bewaken de kwaliteit met intervisiebijeenkomsten en bijscholingsdagen.

We werken met goedopgeleide vrijwilligers, de Maatjes, die allen gecertificeerd worden door de landelijke organisatie Jobhulpmaatje.nl De coördinatoren hebben een professionele achtergrond in begeleiding van mensen naar werk of in de maatschappelijke dienstverlening. Ook zij worden regelmatig bijgeschoold. We bewaken de kwaliteit met intervisiebijeenkomsten en bijscholingsdagen.

St. HulpMaatje Rhenen
St. HulpMaatje Rhenen


Telefoon: 06-22808348
E-mail: [email protected]
Website: hulpmaatjerhenen.nl
Social Media:
    

Wijziging doorgeven?

Leden van de Bedrijvenkring Rhenen: