Youngwise BV

Bureau voor reclame, marketing & events

Youngwise is een communicatiebureau en evenementenbureau in één!  Wij zijn de vormgever van de beleving en regisseur van de ontmoeting.

Onze evenementen hebben interactie, we organiseren congressen met saleskracht, realiseren campagnes met live contact, we maken prikkelende promotie, websites met verkoopkracht en waanzinnige vormgevingen. Het team bestaat uit specialisten in evenementenorganisatie, marketing en grafische vormgeving. Deze combinatie maakt dat we een allround partner zijn voor onze opdrachtgevers.

Youngwise is opgericht door Lisette de Jong; getogen in en met hart en nieren verbonden met Rhenen. Toch is het kantoor sinds enkele jaren gevestigd in Ede. Dit om zo vanuit het hart van de FoodValley regio samen te werken met onze opdrachtgevers uit deze regio.

Evenementen:

Beursdeelname – congresorganisatie – jubileum – klantendag – lancering – netwerkevent – open dag – opening – personeelsevent

Communicatie:

Grafische vormgeving – webdesign – online marketing strategie – huisstijlontwerp – pers- en productpromotie – uitnodigingen – bedrijfsvideo’s – fotografie

 

 

 

Youngwise BV
Youngwise BV
Galvanistraat 30
6716 AE Ede

Telefoon: (0318) 700 649
E-mail: [email protected]
Website: youngwise.nl
Social Media:
    

Wijziging doorgeven?

Leden van de Bedrijvenkring Rhenen: