Ditters

Makelaar, Hypotheken en Verzekeringen

Wij kennen de markt en de regio. Dankzij onze kennis en het uitgebreide netwerk, weten wij welke woningen op de markt komen en wat de juiste prijs is. Daardoor weet jij zeker dat jij de beste deal sluit. En terwijl jij jouw nieuwe huis al in gedachten inricht, blijven wij gedurende het aankoopproces zakelijk en alert. Zodat jouw droomhuis geen nachtmerrie wordt.

Jouw huis verkopen is spannend. Vanzelfsprekend. Het gaat om veel geld en de opbrengst is bepalend voor jouw verdere (woon)toekomst. En soms spelen er ook andere emoties. Dus is het belangrijk dat je kunt vertrouwen op het beste advies. Ditters helpt je om jouw huis snel voor de hoogste prijs te verkopen. Dat doen we anders dan anderen. We kiezen de strategie die past bij jouw huis, maar ook past bij jou. Met maar één doel: het allerbeste resultaat.

Een hypotheek afsluiten is een belangrijke beslissing. Het bepaalt immers of je lekker kunt leven. In goede tijden, maar ook in onverhoopt mindere. Onze Erkend Hypotheekadviseurs geven je advies en denken met je mee.

Bij een onbezorgde toekomst horen ook goede verzekeringen die uitkeren bij bijvoorbeeld ziekte, schade of diefstal. Onze assurantieadviseurs helpen je bij de keuze van de juiste polis. In heldere taal.

Ditters
Ditters
Einsteinstraat 50
3902 HN Veenendaal

Telefoon: 0318 – 52 99 68
E-mail: [email protected]
Website: ditters.nl
Social Media:
                   

Wijziging doorgeven?

Leden van de Bedrijvenkring Rhenen: