Energy Business

Duurzame energie oplossingen en systemen, slimme sturing, Smart Energy Hub, advies én het verduurzamen van uw vastgoed in tijden van netcongestie.

Duurzame energie oplossingen en systemenslimme sturingSmart Energy Hubadvies én het verduurzamen van uw vastgoed in tijden van netcongestie. Voor de zakelijke markt, bedrijventerreinenmaatschappelijk vastgoed en overheid.

Dichtbij in de regio; Ede, Bennekom, Wageningen, Veenendaal, Barneveld (regio Foodvalley) en omgeving, of daarbuiten ;-). 

Investeer in het in het verbeteren en continueren van uw energievoorziening. Wij helpen u met advies en kunnen u tegelijkertijd een oplossing bieden. Heeft een bedrijventerrein of soortgelijk begeleiding en advies nodig in het tot stand komen van een georganiseerd bedrijventerrein? Een gezamenlijke oplossing zoals een Smart Energy Hub, of een alternatief collectief?

Een totaaloplossing verduurzamen? Wij brengen de mogelijkheden voor een totaaloplossing (zonnepanelen, warmtevraagstuk, laadpalen, batterij en duurzame (ver)(bouw)vraagstukken) voor u in kaart en helpen u bij het maken van een verduurzamingsplan zodat u stappen kunt maken in het nemen van de duurzame maatregelen.

Energy Business
Energy Business
Platanenweg 23
6721 CJ Bennekom

Telefoon: 06-505 689 66
E-mail: [email protected]
Website: energybusiness.nl
Social Media:
    

Wijziging doorgeven?

Leden van de Bedrijvenkring Rhenen: