Fius

Trainer, coach, sales, consultant en spreker

Over mijn drijfveren kan ik kort zijn. Mijn overtuiging is dat iedereen kan leren verkopen. Verkopen is namelijk een verandering van mindset. Een kwestie van de knop omzetten. Verkopen hoeft beslist niet iets te zijn om tegenop te zien. Verkopen is leuk, uitdagend en levert je – naast omzet – een behoorlijke dosis zelfkennis op.

Een training moet inspireren en motiveren. Theorie moet op een heldere manier worden uitgelegd en praktisch toepasbaar zijn. Deelnemers zo motiveren dat ze direct met het geleerde aan de slag willen. Daar ga ik voor. Of het nu gaat om een groep ondernemers, een incompany training met de gehele afdeling sales of een individuele training, mijn trainingen zijn toegespitst op de doelgroep en altijd maatwerk. In mijn trainingen maak ik veel gebruik van praktijkvoorbeelden en mijn eigen ervaringen op het gebied van verkopen over de afgelopen 20 jaar.

Van een complete salestraining tot advisering op een onderdeel of coaching, of aan de slag gaan op interimbasis, ik doe het graag.
Thema’s kunnen zijn: het verkorten van doorlooptijd van offertes, acquisitie, klantgerichtheid, de commodity magnet, lock in, onderscheidend vermogen, het in kaart brengen van accounts en prospects (huis van de klant), structuur aanbrengen in accountmanagement. Van een complete en uitgebreide training tot training, coaching of consultancy op een onderdeel.

Fius
Fius
Stokweg 4
3911 TL Rhenen

Telefoon: 06 27 01 81 36
E-mail: [email protected]
Website: fius.nl
Social Media:
              

Wijziging doorgeven?

Leden van de Bedrijvenkring Rhenen: