dinsdag 14 november 2023 | 19:30 uur - 23:00 uur

Theatervoorstelling Bert Visscher

Leden van de Bedrijvenkring Rhenen nodigen we van harte uit voor de theatervoorstelling: “Dat zie je een ander niet doen” van cabaretier Bert Visscher op dinsdagavond 14 november in de Junushoff in Wageningen.

Met 42 theaterjaren in de benen staat Bert Visscher op het podium met deze show. Het belooft een hilarische avond te worden. Naast nieuwe anekdotes en materiaal dat nog op de plank lag, duikt Bert Visscher ook nog even in het verleden, van Barbie Ken tot bloemschikken en van de klushoek tot de stotteraar van motorclub No Calendar.

De Bedrijvenkring Rhenen heeft 100 plaatsen gereserveerd voor deze avond. Per lidmaatschap, zijn er twee tickets beschikbaar maar vol=vol. Aanmelding gaat op volgorde van binnenkomst en kan tot 1 oktober a.s.

Helaas is het in het verleden nog wel eens voorgekomen dat mensen op het laatste moment niet kwamen opdagen. Dit is gezien het beperkt aantal plaatsen erg jammer en worden anderen daardoor gedupeerd. Wij zullen dan ook de kosten van de ticket(s) in rekening brengen in het geval men op de avond zelf, zonder opgave van gegronde reden vooraf, niet komt opdagen.

Het programma ziet er als volgt uit:

Ontvangst: 19.30 uur
Aanvang voorstelling: 20:00 uur
Pauze: in de pauze staat er in de Park Foyer een drankje en een hapje klaar
Afloop: na afloop staat er een aangeklede borrel klaar

We hopen je in de Junushoff te verwelkomen. Via onderstaande button kun je je aanmelden. Begin oktober laten we je weten of je definitief bent aangemeld of dat je op de reservelijst staat.

Graag tot dan!

Datum:

dinsdag 14 november 2023

Tijd:

19:30 uur - 23:00 uur

Locatie:

Theater de Junushoff
Plantsoen 3
6701 AS Wageningen

Deze activiteit is enkel voor leden van de Bedrijvenkring Rhenen. Bent u nog geen lid?

Leden van de Bedrijvenkring Rhenen: