donderdag 21 maart 2024 | 16:00 uur - 18:30 uur

Bedrijfsbezoek HatchTech Group

We hebben het genoegen jullie uit te nodigen voor een bedrijfsbezoek bij HatchTech in Veenendaal (De Klomp).

Als je de afslag Rhenen neemt op de A12 vanuit de richting Arnhem, zie je aan je linkerhand het prachtige bedrijfspand van HatchTech liggen. HatchTech is in 1996 opgericht door Tjitze Meter, woonachtig in Rhenen. Inmiddels heeft het bedrijf vestigingen in Nederland, China, Oekraïne en Polen. Ondernemerschap, kansen zien en aangrijpen, risico’s durven nemen en investeren in expertise heeft HatchTech gebracht tot waar ze nu staan: een wereldwijde speler op het gebied van de voedingsindustrie en andere markten.

Van het ontwikkelen van vooruitstrevende broedmachines, een oplossing voor het bepalen van hennetjes of haantjes in het ei en technologische oplossingen voor efficiënte plantengroei. HatchTech is innovatief op elk vlak, en kritisch op elk detail. Voor het beter voeden van de wereld, tot aan de service die zij bieden voor hun klanten en het streven om dierwelzijn te bevorderen.

Image

Als Bedrijvenkring Rhenen krijgen wij de kans om een kijkje te nemen in het Experience Centre van HatchTech in Veenendaal (De Klomp).

Het programma is als volgt:

16:00 – 16:30 uur: Inloop
16.30 – 18:00 uur: Welkomstwoord en aansluitend rondleiding / presentatie in subgroepen
18:00 uur: Afsluitende borrel

Meld je nu aan via de onderstaande button.

Graag tot dan!

Datum:

donderdag 21 maart 2024

Tijd:

16:00 uur - 18:30 uur

Locatie:

Innovatielaan 3
6745 XW De Klomp

Deze activiteit is enkel voor leden van de Bedrijvenkring Rhenen. Bent u nog geen lid?

Leden van de Bedrijvenkring Rhenen: