donderdag 22 juni 2023 | 17:00 uur - 21:00 uur

Haringparty

Ook dit jaar organiseert de Bedrijvenkring Rhenen weer haar welbekende Haringparty. Dit jaar wordt de Haringparty gehouden bij het mooie Residence Rhenen. Op het menu staat uiteraard heerlijke haring van Visspecialist Arjan Pastoor en Residence Rhenen serveert diverse andere gerechtjes.

De opbrengst van het geveilde haringvaatje gaat dit jaar naar: De Maarten van der Weijden Foundation. Deze stichting zamelt geld in voor kankeronderzoek. Bij de oprichting in 2017, heeft Maarten beloofd dat hij alles zal geven om kanker de wereld uit te krijgen. Met zijn stichting hoopt Maarten het leven van voormalige, huidige en toekomstige kankerpatiënten te verbeteren. Elke gedoneerde euro gaat rechtstreeks, voor de volle 100%, dus zonder aftrek van kosten, naar kankeronderzoek. De organisatiekosten van de stichting worden betaald vanuit sponsorgelden.

Omdat Maarten op het moment van de Haringparty de uitdaging aangaat van de Elfstedentriathlon, zal hij niet aanwezig zijn. We proberen via een online verbinding contact met hem te hebben. Ook zal er iemand van de stichting aanwezig zijn. Tijdens het evenement in de Cunerakerk op 21 september a.s. zal Maarten van der Weijden gastpreker zijn.

Graag tot 22 juni a.s.!

Datum:

donderdag 22 juni 2023

Tijd:

17:00 uur - 21:00 uur

Locatie:

Residence Rhenen
Veenendaalsestraatweg 50
3921 EC Elst/Rhenen

Deze activiteit is enkel voor leden van de Bedrijvenkring Rhenen. Bent u nog geen lid?

Leden van de Bedrijvenkring Rhenen: