donderdag 21 september 2023 | 19:00 uur - 22:30 uur

Netwerkavond met gastspreker

Op deze netwerkavond in de prachtige ambiance van de Cunerakerk in Rhenen, zal Maarten van de Weijden gastspreker zijn.

Tijdens deze avond is er gelegenheid om elkaar te spreken en te netwerken. Ook zijn de regionale collega ondernemersverenigingen uit Elst en Achterberg, de Winkeliersvereniging en de HUB uit Rhenen uitgenodigd om deze bijzondere avond bij te wonen. Diels Restobar uit Wageningen zal de catering verzorgen. De inloop is om 19:00 uur, om 19:30 uur gaan we van start.

Over gastspreker Maarten van der Weijden
Ook tijdens onzekere tijden, geldt voor Maarten dat geluk samenhangt met het stellen van doelen en deze bereiken. Maarten wil met zijn verhaal graag anderen inspireren om ook het beste uit zichzelf te halen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Dat dit niet altijd zonder slag of stoot gaat, hoort voor Maarten bij het leven. Net als het accepteren van pech. Maartens verhaal is persoonlijk en oprecht, zonder al te veel poespas.

Image
Maarten kreeg in 2001 de diagnose kanker (acute lymfatische leukemie) en had het geluk te herstellen. Maarten won in 2008 het olympisch goud bij de 10 km open water zwemmen.

Sinds juli 2017 heeft Maarten zijn eigen stichting, de Maarten van der Weijden Foundation. Met zijn stichting hoopt Maarten het leven van voormalige, huidige en toekomstige kankerpatiënten te verbeteren. Elke gedoneerde euro gaat rechtstreeks, voor de volle 100%, dus zonder aftrek van kosten, naar kankeronderzoek. De organisatiekosten van de stichting worden betaald vanuit sponsorgelden.

Overhandiging cheque voor de Maarten van der Weijden Foundation
Op deze netwerkavond overhandigen we Maarten middels een cheque het bedrag dat met de veiling en de verkoop van de loten tijdens de haringparty is opgebracht. We hopen dat we een mooi bedrag kunnen overhandigen!

We hopen je op 21 september a.s. te verwelkomen. Via de onderstaande button kun je je aanmelden voor deze mooie avond.

Graag tot dan!

Datum:

donderdag 21 september 2023

Tijd:

19:00 uur - 22:30 uur

Locatie:

Cunerakerk
Kerkplein 1
3911 LE Rhenen

Deze activiteit is enkel voor leden van de Bedrijvenkring Rhenen. Bent u nog geen lid?

Leden van de Bedrijvenkring Rhenen: