Gepubliceerd op: woensdag 7 april 2021 - 10.16 uur

Adverteren bij Stichting Oranjedag Rhenen

Beste ondernemers van Rhenen.

Het bestuur van de Stichting Oranjedag Rhenen (SOR) is alweer geruime tijd bezig met de voorbereidingen van Koningsdag 2021. Ondanks de coronamaatregelen wordt er ook dit jaar weer een geweldig evenement voor Rhenen en omstreken georganiseerd op Koningsdag. Nog een jaar geen Koningsdag in Rhenen, dat was geen optie. Daarom heeft de Oranjevereniging Rhenen samen met Scouting Rhenen gekeken naar wat er wél mogelijk is. En daar is iets heel moois uitgekomen!

Zoals jullie misschien gelezen hebben in de vooraankondiging in EigenWijsLokaal gaat we dit jaar 24 uur online en starten al op Koningsnacht 26 april 20:00 uur met een leuk en divers programma.

Onder andere een 24 uur durende Livestream met radio-uitzending, livemuziek, online bingo, online pub quiz, maar ook Coronaproof buiten activiteiten met oa. een auto puzzelrit en foto puzzeltocht voor de jonge inwoners. Voor meer informatie bezoek de website: https://www.oranjedagrhenen.nl

Meer informatie en het volledige programma komt ook op ruim 20.000 deurmatten in de omgeving Rhenen en Betuwe in april in een Koningsdag Rhenen katern van de EigenWijsLokaal uitgave.

Het mag duidelijk zijn dat een dergelijk feest alleen georganiseerd kan worden met de hulp van adverteerders en sponsoren. Een braderie/markt is niet mogelijk maar wij krijgen heel veel bezoekers op onze website.

Daarom willen wij een uniek en prachtig commercieel alternatief bieden door het inrichten van je eigen digitale winkel op onze website om “nieuwe” klanten enthousiast te maken voor je artikelen.

Kleiner uitpakken? Een advertentie op de site, reclame tijdens de livestream, een opvallende advertentie in de Koningsdag katern van EigenWijsLokaal of uw logo op onze website, Facebook en insta pagina, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Wij vragen u samen met ons ook deze Koningsdag Rhenen weer mogelijk te maken. Weliswaar in andere stijl dan dat u gewend bent maar hopelijk net zo gezellig. Dat kan door alleen een financiële bijdrage, maar ook door deze bijdrage te combineren met een advertentie. De mogelijkheden en de bijkomende (advertentie)kosten staan hieronder.

MOGELIJKHEDENADVERTENTIEKOSTEN
Logo in de krant€ 40
1/8 pagina in de krant€ 90
1⁄4 pagina advertentie in de krant€ 170
Logo terugkerend tijdens de livestream€ 75
Logo op oranjedagrhenen.nl website€ 30
Logo met link naar eigen pagina
(en daarnaast logo op FB en Insta)
€ 100
Inrichten van je digitale winkelVraag snel naar de mogelijkheden

Indien u besluit tot adverteren, hebben wij een format nodig in de hoogst mogelijke resolutie, liefst EPS.

Wilt u ons steunen of wilt u gebruik maken van de geboden reclamemogelijkheden, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via [email protected]

Met feestelijke Oranjegroet,

Sponsorcommissie Stichting Oranjedag Rhenen

Leden van de Bedrijvenkring Rhenen: