Gepubliceerd op: donderdag 21 januari 2016 - 11.57 uur

Bells & Bubbles party bij Oude Gemeentehuis geslaagd!

De leden van de Bedrijvenkring Rhenen hebben het jaar 2016 goed ingeluid met de Bells & Bubbles nieuwjaarsreceptie. Dit jaar vond het plaats bij restaurant Het Oude Gemeentehuis waarbij de zintuigen volop werden geprikkeld met mooie gerechten en hapjes. Muzikaal werden de gasten getrakteerd door niemand minder dan The Voice finalist Ray Klaassen.

Goede vooruitzichten

Traditiegetrouw richtte voorzitter Andre Toonen het woord tot de leden. Een kleine terugblik naar het jaar 2015 met prachtige successen voor de ondernemers en mooie evenementen waar we vol trots op hebben kunnen terugkijken. Als we kijken naar 2016 staat er ook veel te gebeuren. Natuurlijk heeft de activiteitencommissie wederom een goed jaarprogramma samengesteld met informatieve bijeenkomsten en informele evenementen.

In de bloemen

Ook werden er een aantal mensen in het zonnetje gezet. Erik Verwoert, Richard Schlingmann en Lisette de Jong namen het afgelopen jaar commissieleden afscheid als commissielid van de Bedrijvenkring Rhenen en zij werden door Andre bedankt met bloemen en een cadeau.

Nieuwe website

Tot slot werd als klap op de vuurpijl deze avond de compleet nieuwe website van de Bedrijvenkring Rhenen gelanceerd. Met een druk op de knop werd deze live gezet. Een nieuwe frisse uitstraling met koppelingen naar nieuwsbrieven en event-aanmeldingssysteem. Een ware zege voor de secretaris, want dit betekent grote tijdswinst. De website is gemaakt door het live communicatiebureau van Lisette de Jong: Youngwise.

Februari evenement

Wie meer wil weten over websites en online marketing is van harte uitgenodigd bij de Mini Masterclass ‘Online Marketing”; het volgende event van de Bedrijvenkring Rhenen op 17 februari 2016. Klik hier om je hiervoor aan te melden.

Leden van de Bedrijvenkring Rhenen: