Binnenkort ook snel internet in Elst, Rhenen en Achterberg?

Gepubliceerd op: woensdag 2 december 2020 - 21.36 uur

Binnenkort ook snel internet in Elst, Rhenen en Achterberg?

Dan is (mede bedrijvenkring Rhenen lid) Nedtronics uw adviseur/partner

Beste medeleden van de Bedrijvenkring Rhenen

Langzaam internet? Gestoord telefoonverkeer? Onscherpe televisiebeelden?
Als het aan Delta Fiber Netwerk Nederland ligt, behoren deze ergernissen binnenkort tot het verleden en heeft ook u, als ondernemer, razendsnel internet, telefoneert u ongestoord en kijkt u naar haarscherpe televisiebeelden; met het glasvezelnet dat Delta Fiber in 2021 wil aanleggen in de kerngebieden van Rhenen, Elst en Achterberg.

Glasvezel is onmisbaar voor het snel up- en downloaden van bestanden en van cruciaal belang binnen de huidige en toekomstige digitale ontwikkelingen, waarin thuiswerken, online-lesgeven en steeds belangrijkere plaats innemen. Maar dat heeft u waarschijnlijk al
lang ‘aan den lijve’ ondervonden.

Voorwaarde aanleg
Delta Fiber start echter pas met de aanleg van het glasvezelnetwerk als minimaal 30% van alle (woon- en bedrijfs)adressen die voor aansluiting op het netwerk in aanmerking komt, zich heeft aangemeld voor deelname en een abonnement heeft afgesloten bij een van de providers die toegang geven tot dit netwerk.

Delta Fiber is inmiddels een zogenoemde bundeling campagne gestart om dit percentage te halen.

Voordelen
Wij kunnen ons voorstellen dat dit voor u als ondernemer goed nieuws is. Maar er is meer goed nieuws. Early adopters genieten grote (financiele) voordelen.

Als u zich nú aanmeldt, is de aanleg van een werkende glasvezelaansluiting tot in uw bedrijfspand/-woning gratis (i.p.v. € 650,00)
Bij aanmelding sluit u tevens een (minimaal 1-jarig) abonnement af bij een van de providers die tijdens deze bundeling campagne zeer scherpe tarieven aanbieden. U gaat uiteraard pas betalen vanaf het moment dat er signaal bij u ‘in house’ wordt geleverd.

Aanmelden
U kunt u aanmelden bij Nedtronics in Rhenen/Elst. Nedtronics is een van de officiële verkooppunten waar u terecht kunt voor meer informatie/advies en het afsluiten van een abonnement bij o.a. de providers Delta en Caiway, die toegang geven tot dit glasvezelnetwerk. Wij adviseren u onafhankelijk en bekijken samen met u welk abonnement van welke provider het beste bij u past. Daarvoor bent u (op afspraak) van harte welkom op ons kantooradres, kunt u ons een mailtje sturen of telefonisch contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,

Marc Hake

Nedtronics
Utrechtsestraatweg 151
3911 TS RHENEN
0318-470876
[email protected]
www.nedtronics.nl/glasvezel
[email protected]

 

Leden van de Bedrijvenkring Rhenen: