Gepubliceerd op: donderdag 17 september 2020 - 15.18 uur

Update BKR Evenementen 2020

Beste leden van Bedrijvenkring Rhenen,

Zoals jullie wellicht hebben gemerkt is er nog geen nieuwe uitnodiging gestuurd voor een evenement. De activiteitencommissie is wel degelijk bezig geweest met de organisatie van een evenement.

Alleen door een aantal beperkingen door COVID-19 en het oplopende aantal besmettingen na de vakantie hebben wij als bestuur besloten voorlopig even pas op de plaats te maken.

Dit betreuren wij uiteraard, want het is juist zo ontzettend belangrijk om elkaar te ontmoeten, misschien zelfs nog wel belangrijker in deze tijd(en). Dit kan alleen ls het ook verantwoord is en daarvoor zoeken wij naar geschikte mogelijkheden. Wij willen als bestuur bijvoorbeeld liever geen maximum instellen voor het aantal bezoekers, want wij willen iedereen de ruimte geven om te kunnen komen. Graag willen wij jullie vragen om met ideeën/suggesties te komen. Deze kan je sturen naar [email protected].

 

DONDERDAG 19 NOVEMBER 2020

Wel kunnen wij jullie alvast mededelen dat we bijna alles rond hebben voor een evenement op 19 november. We hebben een fantastische spreker vast kunnen leggen, Frans de Groot en de locatie is onze eigen Cunerakerk.

Frans de Groot

Frans komt ons vertellen hoe je in 7 stappen gegarandeerd groei kan realiseren voor je bedrijf.

Deze bijzondere locatie biedt ons voldoende ruimte om met een grote groep op gepaste afstand bij elkaar te kunnen komen. Dit evenement kan doorgang vinden onder de huidige richtlijnen van het RIVM.

Mochten deze aangepast worden de komende periode dan zullen we daar opnieuw naar moeten kijken.

Namens het bestuur van Bedrijvenkring Rhenen,
Voorzitter Fius van Laar

Leden van de Bedrijvenkring Rhenen: