Gepubliceerd op: vrijdag 22 september 2023 - 09.44 uur

Bedrijvenkring Rhenen haalt € 7.500 op voor de Maarten van der Weijden Foundation!

 

In de prachtige ambiance van de Cunerakerk in Rhenen overhandigde voorzitter Fius van Laar gisteravond een cheque ter waarde van € 7.500 aan Maarten van der Weijden.

 

Maarten gaf een boeiende en inspirerende presentatie over het stellen van doelen en deze te bereiken en ook te accepteren als je je doel niet behaalt. Het leven is niet maakbaar.

 

Sinds juli 2017 heeft Maarten zijn eigen stichting, de Maarten van der Weijden Foundation. Met zijn stichting hoopt Maarten het leven van voormalige, huidige en toekomstige kankerpatiënten te verbeteren. Elke gedoneerde euro gaat rechtstreeks, voor de volle 100%, dus zonder aftrek van kosten, naar kankeronderzoek. De organisatiekosten van de stichting worden betaald vanuit sponsorgelden.

 

Het geld dat is opgehaald, is opgebracht met de veiling en de verkoop van de loten tijdens de haringparty in juni jl. en door overige donaties. Knus en Kneuterig uit Rhenen doneerde maar liefst € 1.500 met een speciale actie die zij hadden opgezet in samenwerking met Brynxz Collection en ook van de winkeliersvereniging Rhenen Stad mochten wij een bedrag van € 500 ontvangen. Wij willen verder iedereen bedanken die aan dit mooie bedrag heeft bijgedragen. 

 

Diels Restobar uit Wageningen bedanken wij voor de heerlijke hapjes en drankjes en ook een woord van dank voor de vrijwilligers van de Cunerakerk en aan iedereen die aan deze avond heeft bijgedragen.

 

Foto: Soooph photography

Leden van de Bedrijvenkring Rhenen: