Bedrijvenkring Rhenen - samen sta je sterk

Gepubliceerd op: donderdag 21 november 2013 - 13.03 uur

Veel belangstelling voor congres “Ondernemen doe je samen!”

Dat de intentie om samen te werken er is, bleek wel uit de grote opkomst van ondernemend Rhenen, Gemeente Rhenen en politiek Rhenen afgelopen donderdag 21 november jl.. Na een voorwoord, in interview vorm, van zowel burgemeester Joost van Oostrum als voorzitter André Toonen, presenteerde spreker Kasper Klaarenbeek op een ludieke en boeiende wijze de resultaten van de eerder gehouden MKB enquête “De vriendelijkste gemeente van Nederland”.

 

Gemeente Rhenen scoorde voor deze enquête gemiddeld het cijfer 6,3, wat aan de magere kant is. Wat deze avond vooral naar voren kwam,  is dat het vooral schort op het gebied communicatie. Het antwoord “weet ik niet” scoorde hoog bij de ondernemers die enquête hadden ingevuld. In een interactieve sessie werden in groepjes oplossingen aangedragen om voor beide partijen tot een betere samenwerking te komen.

De ondernemers hebben deze avond kennis kunnen maken met Sandra Geurts, aanspreekpunt van de Gemeente Rhenen voor ondernemers. De gemeente Rhenen heeft concreet het initiatief genomen om een ondernemersloket te openen. Al met al kan men spreken van een zeer geslaagde avond waar zeker een vervolg aan gegeven zal worden.

Leden van de Bedrijvenkring Rhenen: