Gepubliceerd op: zondag 5 maart 2023 - 14.28 uur

Bijeenkomst voor Rhenense ondernemers 21 maart 2023

Op 21 maart 2023 organiseren de gemeente Rhenen en Bureau BUITEN een netwerkbijeenkomst voor alle ondernemers en verenigingen uit de gemeente Rhenen. Wij nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

Tijdens deze bijeenkomst presenteert Bureau BUITEN de resultaten van hun onderzoek en gaan we hierover met elkaar in gesprek. Bent u het ermee eens of niet en hoe trekken we elkaar over de streep. Daarnaast leren we elkaar (beter) leren kennen en kan er informatie uitgewisseld worden. We vragen u ook om kort te vertellen wie u bent en welke (bedrijfs)activiteiten u uitvoert. Deze korte pitch van maximaal één minuut kunt u ook benutten om iets te vertellen over een idee dat u heef of een project dat u wit opstarten en waar u samenwerkingspartners voor zoekt.

Aanleiding

De aanleiding was de vraag hoe we de kernen van Elst, Rhenen en Achterberg vitaal houden, nu en in de toekomst. Daar heeft Bureau BUITEN de afgelopen maanden, in opdracht van de gemeente Rhenen, onderzoek naar gedaan. Tijdens verschillende interviews en brede bijeenkomsten hebben we hier samen met u oplossingen voor gezocht.

Doel van de bijeenkomst

Tijdens de bijeenkomst presenteert Bureau BUITEN de uitkomst van hun onderzoek. De kernen van Elst, Rhenen en Achterberg blijven niet uit zichzelf vitaal: hier is actie voor nodig. Bureau BUITEN heeft een overzicht gemaakt van verschillende concrete acties. Tijdens de bijeenkomst willen we de acties met u doorspreken. Wat moet er de komende tijd gebeuren? Wat is daar voor nodig en wie gaat wat doen? Samen met u kijken we vooruit en kijken we welke acties op korte termijn al uitgevoerd kunnen worden.

Praktische informatie

Wanneer: 21 maart 2023

Tijd: 19.30 tot 21.30 uur

Inloop: vanaf 19.00 uur

Locatie: Museumcafé Stadsmuseum Rhenen, Markt 20, 3911 LJ Rhenen

 

Programma

19.00 – 19.30u : Inloop

19.30 – 19.40u: Opening

19.40 – 20.00u: Presentatie Bureau BUITEN: advies en acties ‘Over de streep’

20.00 – 20.30u: “Over de streep”

20.30 – 20.45u: Pauze

20.45 – 21.15u: Ruimte voor de pitches

21.15 – 21.30u: Afsluiting

We vragen u zich vooraf aan of af te melden, zodat er genoeg drankjes en bittergarnituur klaarstaan. U kunt zich per mail aanmelden via: [email protected]

We hopen u allen op deze netwerkbijeenkomst te ontmoeten en gezamenlijk het glas te heffen op een toekomstbestendige gemeente Rhenen. Heeft u vragen en/of opmerkingen dan kunt u contact opnemen met Lea van Son via [email protected] .

Met vriendelijke groet,

Lea van Son, Gemeente Rhenen
Het team van Bureau BUITEN en Nieland Consultancy

Leden van de Bedrijvenkring Rhenen: