Gepubliceerd op: woensdag 27 november 2019 - 23.11 uur

De Tollekamp blij met opbrengst haringvaatje (2018)

Zoals u misschien nog weet is de opbrengst van het haringvaatje vorig jaar (2018) naar verzorgingshuis “De Tollekamp” gegaan.

Deze week ontvingen we van de coördinator ter plekke een erg leuke bedankt brief met de volgende inhoud:

Middels deze brief willen wij u nogmaals bedanken voor de bijdrage die het WelzijnsPalet van de Tollekamp mocht ontvangen.

Vorig jaar ontving onze collega Arja van Swetselaar een mooi bedrag (vanuit het eerst verkochte vaatje haring) voor activiteiten en dagbesteding binnen de Tollekamp.

Dit jaar hebben onze bewoners hiervan mogen genieten en zijn er (blijvende) activiteitenmiddelen aangeschaft. In onderstaande impressie willen we u meenemen in de aangeschafte en verzorgde activiteiten voor onze bewoners . Niet alles staat op de foto, maar u ziet een aantal spelkoffers, een aangepaste sjoelbak, touchball, dvd’s, voorleesboeken, een interactieve knuffelhond. Verder kunt u denken aan Chromecasts voor alle huiskamers zodat onze bewoners volop kunnen genieten van de nieuwe media.

Naast het aanschaffen van materialen zijn er ook diverse gezellige middagen georganiseerd.  Zo zijn er dieren op bezoek gekomen en hebben we kunnen genieten van verschillende koren.

Zonder uw bijdrage hadden we deze middelen en geluksmomentjes voor onze bewoners niet kunnen creëren!

Namens de bewoners en medewerkers van de Tollekamp, hartelijk bedankt!

Leden van de Bedrijvenkring Rhenen: