Gepubliceerd op: dinsdag 8 mei 2018 - 09.00 uur

Economische Zaken – gemeente Rhenen – een verzoek!

U, als ondernemer, heeft uw bedrijf gevestigd in de gemeente Rhenen. In Rhenen is het goed wonen en werken midden in een natuurgebied. Het natuurgebied levert ook beperkingen op; uitbreiding van de gemeentegrenzen kan niet zomaar gerealiseerd worden. We hebben signalen ontvangen van enkele ondernemers dat zij graag zouden willen uitbreiden. Om een goed beeld te krijgen wat de behoefte is van u als ondernemer aan uitbreiding of verplaatsing van uw bedrijf, vragen wij u deel te nemen aan een onderzoek. Daarnaast hebben we vragen voor ondernemers op Remmerden over groen, klimaat en duurzaamheid.

Wensen
Misschien bent u uitermate tevreden over de afmetingen van het perceel en uw pand of weet/denkt u dat u binnenkort toch moet gaan nadenken over uitbreiding. Om de wensen van u als ondernemer in kaart te brengen, vragen we u deel te nemen aan dit onderzoek door het realistisch invullen van een vragenlijst. De vragenlijst kunt u (anoniem) invullen tot en met 18 mei en duurt 10 minuten. Voor dit onderzoek hebben we betrouwbare informatie nodig.

Vervolg
De resultaten van dit onderzoek worden eind juni teruggekoppeld via mail en website. Wij zullen, als er aanleiding voor is, onderbouwd met de resultaten, in gesprek gaan met de provincie Utrecht om te bespreken welke mogelijkheden er zijn voor het uitbreidingsvraagstuk.

Meer informatie
Voor meer vragen ook over andere onderwerpen, kunt u contact opnemen met Marie-José Dilweg (Bedrijfscontactfunctionaris/Beleidsmedewerker Economische Zaken 06-12580730,  of [email protected].

Wij bedanken u alvast hartelijk voor uw moeite.

Invullen enquete link: https://www.rhenen.nl/mozard/!suite86.scherm0325?mPag=3681&mNch=897459

Leden van de Bedrijvenkring Rhenen: