Gepubliceerd op: vrijdag 21 april 2023 - 16.01 uur

Goed bezochte en geslaagde netwerkavond “Ondernemer op een kratje”

Door de originele pitches van de ondernemers op het kratje kregen we nieuwe inzichten en ging het netwerken als vanzelf.

Al tijdens de inloop werd het gezellig druk bij Vino y Mas. Na de officiële opening door Fius van Laar hoorden we van Jorieke Colijn-Eerbeek hoe haar droom voor een mooie wijn- en tapasbar werkelijkheid is geworden.

Rijkelijk voorzien van heerlijke wijn en tapas luisterden we naar de pitches van de ondernemers die het aandurfden om op het kratje te staan.

Van Bertus Haverkort hoorden we het verhaal achter de kunstwerken die binnenkort op de rotondes pronken.

Alex Schipper scheen nieuw licht op zijn bedrijven. Eindelijk is het nu technisch mogelijk om op afstand de inbrekers voor te zijn.

Nel van Vessem, met de pet op voor ION Vallei, brak de lans voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Haar pitch leidde nog deze avond tot 3 concrete nieuwe leads!

Van Sophie van Roessingh weten we nu dat zij als fotograaf de liefde vastlegt, niet alleen op bruiloften maar ook op begrafenissen.

De ballen van Jan Willem Onink van CFO Capabel zorgde voor hilariteit. Je zou door al deze gekheid bijna vergeten dat zijn pitch ging over het nut van het hebben van een Raad van Advies.

Maureen Damme vertelde als een volleerd pitcher over haar nieuwe zaak House of Glasses.

Door de pitch van Marianne van Barneveld weten we nu dat we voor een goed begeleid event of het volledig regelen van jouw bruiloft bij haar moeten zijn.

Geanne van Arkel met Living Lab Circulaire Economie maakte het rond. Dat liet ze ons zien met de geleende bal van Jan Willem. Dus wil je duurzaam ondernemen? Meld je bij haar.

Rupert Agnes is nieuw bij de Bedrijvenkring en pitchte over zijn bedrijf Xpatations. Net even anders dan andere Xpats bureau’s koppelt de juiste woonruimte aan de juiste expat door heel Nederland.

Fius van Laar pitchte over het belang van een gezond groeiende Bedrijvenkring. We weten nu ook via welke voorzitters de drie ‘O’s van Ondernemen, Overheid en Onderwijs onderdeel zijn geworden van onze Bedrijvenkring.

Charrel van de Bovenkamp helpt om samen met jou de financiële details van jouw prospects en klanten in kaart te brengen zodat je met een gerust hart zaken kan doen.

Nadat iedereen gestemd had op de beste pitcher volgde overleg met het bestuur en de prijsuitreiking. Maureen Damme nam dankbaar de heerlijke fles rosé in ontvangst van Jorieke.

Daarmee was de avond nog niet ten einde, de tapas en de drank werden goed genuttigd en er werd nog lang doorgepraat.

De Bedrijvenkring Rhenen bedankt Lieselore van Dijkhuizen voor het voorzitten van deze avond en Marc Hake voor het regelen van het geluid. En natuurlijk Jorieke en het personeel van Vino y Mas voor de gastvrijheid.

Leden van de Bedrijvenkring Rhenen: