Gepubliceerd op: woensdag 16 december 2020 - 18.24 uur

Hoe MKB vriendelijk is gemeente Rhenen?

Beste ondernemer,

Bent u tevreden over de dienstverlening van de gemeente Rhenen aan u als ondernemer? Uw mening telt! MKB-Nederland onderzoekt elke twee jaar welke gemeente de MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland is. Daarom vragen wij u om specifiek de dienstverlening van de gemeente Rhenen over de laatste 2 jaar te beoordelen. Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan dit onderzoek. Dit doet u door de digitale vragenlijst in te vullen. Het invullen kost ongeveer vijf minuten.

Vertel de gemeente wat u mening is
Met de uitkomsten van de vorige enquête is de gemeente Rhenen we aan de slag gegaan. Zij horen daarom ook deze keer graag van u wat er beter kan en wat er al goed gaat. Hoe ervaart u onze dienstverlening rondom de huidige coronacrisis? Hoe kunnen zij u als gemeente extra ondersteunen? Het is belangrijk dat ondernemers in onze gemeente op een prettige en succesvolle manier kunnen blijven ondernemen. En zij dragen daar, waar dat mogelijk is, graag aan bij.
Ze dingen ook mee naar de prijs ‘MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland.’ Een titel die gemeente Rhenen met ere wil dragen. Want het betekent immers dat hun ondernemersklimaat op orde is.

Inhoud vragenlijst
Het onderzoek meet het ondernemersklimaat aan de hand van vier pijlers.
De dienstverlening van de gemeente aan ondernemers, het imago van de gemeente, communicatie en beleid van de gemeente en beleving van gemeentelijke lasten.

Doe mee vóór 21 december
Het invullen van de vragenlijst kan tot en met 21 december. U vindt de vragenlijst op
https://mkbvriendelijkstegemeente.nl/rhenen.
Uw antwoorden worden anoniem verwerkt en vertrouwelijk behandeld.

Leden van de Bedrijvenkring Rhenen: