Gepubliceerd op: donderdag 12 september 2019 - 22.38 uur

Informatie bijeenkomst La Vuelta Holanda 2020

Informatie bijeenkomst La Vuelta Holanda 2020
Maandag 30 september 2019 vanaf 19.00 uur
Fietscafé De Proloog (Allemanswaard 27, Amerongen)

Over minder dan een jaar is het zover! Dan komt één van de drie grootste wielerrondes van de wereld naar Brabant en Utrecht. En dat is bijzonder: slechts drie keer eerder startte deze wielerronde buiten Spanje. Van 14 t/m 16 augustus 2020 verwelkomen we het peloton van La Vuelta. Op zaterdagmiddag 15 augustus kleuren de Utrechtse Heuvelrug en Amersfoort rood en doorkruist de karavaan de regio Utrecht.
Vanaf 29 april 2020 bouwen we de spanning op richting het startweekend met een serie evenementen en activiteiten. En het programma willen we samen met jou maken! Daarom nodigen we je op maandagavond 30 september 2019 uit voor een speciale infobijeenkomst voor parcoursgemeentes in de regio Utrecht*.
Tijdens deze interactieve avond praten we je bij over La Vuelta Holanda, krijg je info over hoe je kunt meedoen en brainstormen we met elkaar over de kansen die dit evenement partijen in onze regio biedt. Ben jij klaar voor een fiesta roja? Zorg dan dat je erbij bent!

* Deze infobijeenkomst is bedoeld voor ondernemers, evenementenorganisaties, toeristisch-recreatieve aanbieders en andere personen of partijen die met de organisatie van een activiteit of evenement willen bijdragen aan La Vuelta Holanda 2020 in de gemeentes Buren, Rhenen, Utrechtse Heuvelrug, Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg, Leusden, Amersfoort, Soest, Zeist, Baarn en Veenendaal. Wil je iemand uitnodigen? Stuur deze uitnodiging gerust door!

LOCATIE & PARKEREN
Dit evenement vindt plaats in Fietscafé De Proloog (Allemanswaard 27, Amerongen). Parkeren kan in de parkeergarage van MFC Allemanswaard (Ingang Koenestraat) of op het parkeerveld voor De Proloog (ingang Prinses Beatrixlaan). Fietsparkeren kan gratis voor de deur.

AANMELDEN
T/m 23 september a.s. kun je je online aanmelden voor deze bijeenkomst.
Deelname aan de infobijeenkomst La Vuelta Holanda 2020 is gratis maar niet vrijblijvend. Bij aanmelding rekenen we dus graag op uw komst!

HIER AANMELDEN

Deze informatiebijeenkomst is een initiatief van de projectorganisatie La Vuelta Holanda en Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Heuvelrug en Vallei in samenwerking met Citymarketing Regio Amersfoort, Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland, provincie Utrecht en de gemeentes Buren, Rhenen, Utrechtse Heuvelrug, Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg, Leusden, Amersfoort, Soest, Zeist, Baarn en Veenendaal.

Leden van de Bedrijvenkring Rhenen: