Gepubliceerd op: vrijdag 23 juni 2023 - 11.37 uur

Opbrengst veiling vaatje nieuwe haring en verkoop loten naar Maarten van der Weijden Foundation

Gisteren werd tijdens onze jaarlijkse haringparty het vaatje nieuwe haring geveild voor het goede doel! De opbrengst van de veiling en de verkoop van de loten gaat naar de Maarten van der Weijden Foundation.

Maarten kon gisteren niet aanwezig zijn omdat hij bezig is met de Elfsteden Triatlon. Via beeld sprak hij de ondernemers toe. Op 21 september a.s. is Maarten ‘live’ aanwezig als gastspreker tijdens de netwerkbijeenkomst in de Cunerakerk in Rhenen. Het bedrag dat we met de haringparty hebben opgebracht, neemt hij dan in ontvangst.

We bedanken Residence Rhenen voor de goede verzorging en Visspeciaalzaak Arjan Pastoor voor de heerlijke haring. Ook een woord van dank voor Jaap Pilon die deze avond als veilingmeester optrad.

 

En natuurlijk veel dank aan onze sponsoren: Tuincentrum De Wildernis, Café-Restaurant de Koning van Denemarken, Residence Rhenen, Restaurant Magnolia, diels restobar, Moeke Bar & Keuken Rhenen, Villa GrebbeOord, Smits Specialiteiten, Arjan Pastoor Visspecialiteiten, Meer Makelaar & Hypotheken, Restaurant Piatto, Restaurant Het Oude Gemeentehuis, House of Glasses, Restaurant ’t Kalkoentje en Soof Retreats.

Klik hier voor het filmpje van Maarten.

foto: Soooph Photography

 

Leden van de Bedrijvenkring Rhenen: