siras

Gepubliceerd op: donderdag 9 november 2017 - 08.53 uur

Siras Koerier bestaat 30 jaar

Siras Koerier bestaat op 14 september a.s. 30 jaar! Sinds de oprichting in 1987 hebben wij een trouwe klantenkring opgebouwd en door onze exclusiviteit voor elke klant worden we gezien als een stabiele speler in de regio. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het uitvoeren van spoedritten, zowel nationaal als internationaal. Op het moment dat een klant ons belt, rijden wij direct èn exclusief voor dat bedrijf,  24 uur per dag en 7 dagen per week. Wij laden niet over en maken geen combinaties, dus we werken puur op snelheid en betrouwbaarheid!

Ton en Coby de Roos halen een paar memorabele ritten aan:

  • Heel in het begin van ons bestaan tot ver in Bretagne gereden, terwijl we ergens in Normandië moesten zijn. Er bleken 2 plaatsen met dezelfde naam te zijn… Hele nacht door moeten rijden om op tijd af te leveren. Kun je je nu niet meer voorstellen, maar er was toen nog geen navigatie.
  • Met 1 (papieren!) advertentiepagina naar Zweden. Advertentie was pas om half 8 ’s avonds klaar, moest de volgende dag persé voor 12 uur in Stockholm zijn. Ook hele nacht door moeten rijden, maar wel op tijd gered.
  • Op terugweg uit Gdansk (Polen) hele tijd achtervolgd, welke omweg we ook maakten. Gemeld aan de grens. Gevolg: onze auto werd helemaal binnenste buiten gekeerd! Geen idee waarom.

Op onze website www.siraskoerier.nl is nog meer informatie te vinden over onze diensten, als ook over de andere tak van ons bedrijf, namelijk Siras Secretariële Service. Deze tak bereikte de mijlpaal van 30 jaar al op 1 april 2017.

SIRAS KOERIER
De Dijk 51
3911 SM Rhenen
Tel. 0317 – 497 614
[email protected]

Leden van de Bedrijvenkring Rhenen: