Gepubliceerd op: zaterdag 1 februari 2020 - 14.09 uur

Uitnodiging Finale Food Forward Track

Beste ondernemer,

Ben jij ook zo benieuwd naar de oplossingen voor de voedselvraagstukken van onze regio? Kom dan naar de finale van Food Forward Track regio Gelderland Zuid op donderdag 6 februari van 19.00 tot 22.30 uur bij In de Kas te Winssen. Als ondernemer en mogelijk geïnteresseerde in het regionale voedselvraagstuk hebben we je er graag bij.

Wie heeft het beste idee?

Het voedselvraagstuk houdt ons allemaal bezig en heeft snel oplossingen nodig. Daarom organiseerde de Rabobank in oktober Food Forward Track regio Gelderland Zuid, waarin we samen op zoek zijn gegaan naar duurzame oplossingen, nieuwe verdienmodellen en innovaties.

Vijf trackteams gingen aan de slag met de uitdagingen voor de regio. Welke innovatieve ideeën zij hebben ontwikkeld in de afgelopen maanden, laten ze ons zien tijdens een pitch van vijf minuten. Het beste idee/concept wordt bepaald door een onafhankelijke jury.

Locatie: In de Kas te Winssen

We heten je graag van harte welkom bij In de Kas in Winssen. Dit is een oude tuinbouwkas uit Noordwijkerhout die in Winssen een tweede leven heeft gekregen. Hij had er al dertig trouwe dienstjaren op zitten, was vies, groen uitgeslagen en witgekalkt. In deze dertig jaar zijn er honderdduizenden tulpenbollen uitgebloeid tot prachtige tulpen. Een mooiere locatie konden wij niet bedenken.

Programma

Je bent welkom vanaf 19.00 uur. Om 19.30 uur starten wij het programma van deze finale. De presentatie is in handen van Mariska de Kleijne en Paul Brouwer, directievoorzitters van Rabobank Vallei en Rijn en Rabobank Maas, Waal, Oost-Betuwe. Zij nemen je mee in de uitdagingen rondom het voedselvraagstuk in de regio. Het trackteam geeft een korte terugblik en vertelt hun ervaringen, waarna we de pitches starten. Ieder team heeft een paar minuten. De jury, maar ook jullie als aanwezigen, krijgen de mogelijkheid om vragen te stellen. Na een kort beraad van de jury maken we de winnaars bekend. We ronden het programma om 21.30 uur af om vervolgens te proosten op de winnaars!

Tot ziens bij de finale?

Het aantal plaatsen voor deze finale is beperkt. We vragen je daarom om ons te laten weten of je erbij bent. Je kunt je hier aanmelden.

We kijken uit naar een fantastische avond, met een programma waarin we laten zien dat de duurzame (voedsel)oplossingen in regio Gelderland Zuid te vinden zijn. Daarom heel graag tot ziens in Winssen!

Met vriendelijke groet,
Namens de Rabobanken in regio Gelderland Zuid

Walter van Dijk
Directeur Food & Agri

Leden van de Bedrijvenkring Rhenen: