Gepubliceerd op: donderdag 13 juni 2019 - 08.01 uur

Uitnodiging informatiebijeenkomst Zon op Bedrijfsdaken

Beste ondernemer,
Heeft uw bedrijf een dak groter dan 150 m2? Dan is deze uitnodiging interessant voor u. Wilt u als ondernemer profiteren van duurzame energie op het dak van uw bedrijf. En wilt u besparen op uw energierekening en uw bedrijf een duurzame uitstraling geven? Kom dan naar de informatiebijeenkomst Zon op bedrijfsdaken.

 

Wat: informatiebijeenkomst Zon op Bedrijfsdaken
Wanneer: 26 juni 2019, inloop vanaf 19.00. aanvang 19.15-21.15
Waar: Utrechtsestraatweg 230 Rhenen, Arbon Agenturen
Voor wie: Ondernemers met een dak groter dan 150 m2

 

Met zonnepanelen profiteert u van een lagere energierekening en kunt u het energielabel van uw pand verbeteren. Bovendien helpt u Rhenen te verduurzamen.

 

Zon op bedrijfsdaken
De Gemeente Rhenen en Bedrijvenkring Rhenen start samen met onafhankelijk energie-adviesbureau ECONNETIC en coöperatie ValleiEnergie het project Zon op Bedrijfsdaken. Dit project maakt zonne-energie voor ondernemers interessant.

 

Waarom is dit project interessant?
Er zijn verschillende manieren om gebruik te maken van zonne-energie; zelf investeren, leasevormen of bijvoorbeeld dakhuur-overeenkomsten. Door zonne-energiesystemen op verschillende daken te bundelen tot een groot project gaan de inkoopkosten omlaag. Daarnaast is voordelige projectfinanciering mogelijk en ontzorgt Econnetic u als ondernemer.

Coöperatie ValleiEnergie maakt zich sterk voor de opwek en levering van groene energie door en voor burgers en bedrijven in regio Foodvalley. Zij kunnen voor u een Postcode roosproject opzetten.

 

Aanmelden
Komt u ook? Meld u aan via het interesseformulier op Rhenen.zonopbedrijfsdaken.nl. Hier vindt u ook meer informatie over het project.

Bent u wel geïnteresseerd in het project Zon-op-Bedrijfsdaken maar kunt u niet naar de informatiebijeenkomst komen? Stuur dan uw gegevens naar Rhenen.zonopbedrijfsdaken.nl. Dan houden wij u op de hoogte.

De bijeenkomst vindt plaats in het misschien wel meest duurzame pand van Rhenen van Arbon Argenturen. DenG Solar geeft na de pauze een toelichting op deze verduurzaming van dit prachtige pand.

 

Met vriendelijke groet,
Gemeente Rhenen
Mevrouw J. de Heer
Wethouder Economische zaken en Duurzaamheid

Leden van de Bedrijvenkring Rhenen: