Gepubliceerd op: vrijdag 26 april 2013 - 13.02 uur

Veel belangstelling voor kennisbijeenkomst

Dat het onderwerp “Ondernemen in tijden van crisis” in deze tijd de ondernemers bezighoudt, bleek wel uit de grote opkomst woensdag 24 april jl.  Voorzitter André Toonen sprak in zijn welkomstwoord een speciaal welkom toe naar de 16 nieuwe leden.

Aansluitend sprak Edwin Adams van geldvoorelkaar.nl over crowdfunding. Geldvoorelkaar.nl is een online platform waar vraag en aanbod van geld direct wordt gekoppeld zonder tussenkomst van banken. Men wordt vooraf gescreend op kredietwaardigheid en geldvoorelkaar.nl is goedgekeurd door de AFM en Kifid.

Na de pauze sprak Bas Elshof van Elshof Notarissen over hoe we in deze tijd toch kunnen ondernemen. “We moeten de markt anders bekijken, geldvoorelkaar.nl is hier een goed voorbeeld van.  Een goede risicoanalyse is van groot belang. Ook in deze tijd moet je als ondernemer “nee” durven zeggen”, aldus Elshof.  Verder kaartte hij het belang aan om als ondernemer je  liquiditeit goed in de gaten te houden en tijdig eventuele voorstellen met banken of investeerders te bespreken.

De avond werd afgerond met een gezellig informeel samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje. Aan het eind van deze bijeenkomst mocht de Bedrijvenkring Rhenen vier nieuwe leden aan haar bestand toevoegen!

Leden van de Bedrijvenkring Rhenen: