Gepubliceerd op: donderdag 29 september 2016 - 14.12 uur

Zonnige golfmiddag Bedrijvenkring Rhenen

Tijdens een zonovergoten middag, op de 28e september, kwamen op golfclub De Batouwe de leden van Bedrijvenkring Rhenen bij elkaar voor een gezellige en sportieve middag in het groen.

De Batouwe is een prachtig locatie, gelegen midden in de Betuwe aan het Amsterdam-Rijnkanaal. Onze Rhenense ondernemers konden volop kennismaken met de golfwereld door middel van een echte golfexperience. Onder begeleiding van professionele golfers werden zij wegwijs gemaakt in het spel. Het was genieten geblazen op het golfcourt van de Batouwe. Voor velen was het al een uitdaging om de bal te kunnen raken en maakten zij kennis met de kunst van focus, swing en snelheid. Ook bleken een aantal van onze leden ervaren golfers te zijn. Met elkaar gingen zij op pad om de competitie aan te gaan op de 27-holesbaan.

Na dit sportieve element werd het geheel afgesloten met een officiële prijsuitreiking. Vervolgens konden we genieten van een heerlijke barbecue. Waarbij enkele fanatiekelingen tijdens de barbecue nog het zand in de haren hadden zitten van een uitmuntende slag.

Leden van de Bedrijvenkring Rhenen: